Сучасний розвиток суспільства: продовольча безпека - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2014)
Розглянута концепція сталого розвитку, визначені стратегії, зазначена необхідність зміни традиційної моделі споживання продовольства Considered the concept of sustainable development, defined strategy indicated the need will change the traditional model of food consumption
Keywords: продовольча безпека; моделі споживання; сталий розвиток; food security; consumption patterns; sustainable development; кафедра економічної теорії