Писаренко, Юлія Олександрівна2022-10-122022-10-122022Писаренко, Ю. О. Вплив порошків м'яти і календули на якість жирових начинок для вафель з впровадженням їх технології на проєктованому підприємстві у м. Скадовськ Херсонської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Олександрівна Писаренко ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2022. – 146 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38052otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівм’ятакалендулаантиоксидантивафлі з жировими начинкамиВплив порошків м'яти і календули на якість жирових начинок для вафель з впровадженням їх технології на проєктованому підприємстві у м. Скадовськ Херсонської областіOther