Дем'яненко, Інна ВікторівнаЗінченко, Інна МиколаївнаТерлецька, Віта Альбертівна2014-10-232014-10-232014Дем'яненко, О. В. Використання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличок / О. В. Дем'яненко, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17575В Україні популярність продуктів харчування швидкого приготування зростає з кожним роком. Понад 40 % населення вживають екструдовані харчові концентрати, зокрема сухі сніданки й комбіновані продукти. Асортимент таких продуктів досить широкий для різних верств населення, але актуальним залишається питання підвищення харчової та біологічної цінності таких виробів. Саме тому дослідження ринку та пошук шляхів розробки нових видів комбінованих екструдованих продуктів високої якості на даний час є досить актуальною проблемою. In Ukraine popularity food fast food is growing every year. Over 40% of the population use extruded food concentrates, including cereals and fodder products. The range of products is wide enough for a diverse population, but remains relevant issue of increasing food and biological value of these products. That is why market research and finding ways to develop new types of composite extruded high quality products nowadays is very topical issue.otherкукурудзяні паличкихарчові концентратифруктові та овочеві порошкиcorn sticksfood concentratesfruit and vegetable powdersкафедра фінансівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличокOther