Бондаренко, Юлія Вікторівна2012-12-172012-12-172009Бондаренко, Ю. В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : презентація / Ю. В. Бондаренко // НУХТ. - 2009. - 29 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4380Ілюстративний матеріал для захисту дисертації. Дисертацію присвячено удосконаленню технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини. Науково обґрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів та розширення сировинної бази. Illustrative material for the defence of a dissertation. Dissertation is dedicated to the refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology. Scientifically grounded is the expedience of the using of glucose-fructose syrup and maltose treacle as sugarcontent raw materials in baking production with the purpose of refinement of rolls assortment and expansion of source of raw materials.uk-UKвуглеводне навантаженняcarbohydrate loadingглюкозно-фруктозний сиропмальтозна патокабулочні виробиструктурно-механічні властивостіglucose-fructose syrupmaltose treaclerollstructural-mechanical propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини (Презентація)Presentation