Формування у студентів потреби до занять фізичною культурою - Данилюк, Валерій Михайлович; Назарова, Інна Ігорівна; Розпутній, Олександр Петрович (My University, 2016)
Показатели здоровья, физического развития и двигательной активности студентов значительно сократились в течение прошлого года, что требует постоянного совершенствования и научного обоснования новых технологий в спортивно-оздоровительных мероприятиях. Основной целью обучения и воспитания студентов является формирование потребностей в физическом воспитании. Показники здоров'я, фізичного розвитку і рухової активності студентів значно скоротилися протягом минулого року, що вимагає постійного вдосконалення і наукове обґрунтування нових технологій в спортивно-оздоровчих заходах. Основною метою навчання і виховання студентів є формування потреб у фізичному вихованні. Indicators of health, physical development and motor activity of students have significantly reduced during last year’s, that requires steady improvement and scientific substantiation of new technologies in sport and recreation activities. The main purpose in teaching and educating students is forming needs in physical education.
Keywords: фізичне виховання; здоров’я; physical education; health; кафедра фізичного виховання