Грицкевич Анастасія ОлександрівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-11-012023-11-012023Грицкевич, А. Аналіз сучасної технології Sous Vide із використанням українських гідробіонтів / А. Грицкевич, Н. Стукальська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 39-41https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41364Мета даної роботи - удосконалення технологій страв з гідробіонтів шляхом збереження повноцінних білків, вітамінів, мінеральних речовин для максимально-можливої засвоюваності та отримання максимуму користі зі страв, а також покращення смакових та ароматичних властивостей завдяки використанню техніки приготування «Sous vide». Було вирішено удосконалювати страву французької кухні «Ескарго по-бургундски» в український інтерпретації.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїгідробіонтирапанитехнологія «Sous Vide»hydrobiontsrapans"Sous Vide" technologyАналіз сучасної технології Sous Vide із використанням українських гідробіонтівThesis