Грабовська, Олена ВячеславівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаШтангеєва, Надія ІванівнаУкраїнець, Анатолій Іванович2012-10-012012-10-012003Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, А. І. Українець // Цукор України. - 2003. - № 2. - С. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3093Оброблення ферментативних гідролізатів парою поліпшує їх фільтраційну здатність та зменшує втрати крохмалю з фільтраційним осадом.Recycling of enzymatic hydrolysates by steam pair improves their filtration capacity and reduces the loss of starch from sediment filtration.otherФерментативний гідролізінтенсифікаціякрохмальпарафільтраційна здатністьenzymatic hydrolysis of starchintensificationsteamfiltration capacityкафедра технології цукру і підготовки водиІнтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням пароюArticle