Шаповаленко, Олег ІвановичІльчук, Віктор БорисовичХарченко, Євген ІвановичШаран, Андрій Васильович2014-11-292014-11-292009Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І.Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. - № 36, Т. 1. – С. 104-106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18890Стаття присвячена вивченню проблем усушки продуктів розмелу та готової продукції при розме¬люванні зерна в борошно з використанням повітряних потоків аспіраційних і пневмотранспортних установок. Встановлено зв'язок відносної вологості повітря з якісними показниками готової продукції на основі знятих балансів борошна двох млинзаводів. Досліджено вологість потоків борошна різних си¬стем технологічного процесу розмелу зерна при різній відносній вологості повітря. The articles is devoted to studying of problems of shrinkage of milling products and finished products at milled grains in a flour. It is established communication of relative humidity of air with quantity indicators of finished products on the basis of the removed balances of a flour of two flour mills. It is investigated humidity of streams of a flour of different systems of technological process milling of grain at different relative humidity of air.uk-UKвідносна вологість повітряпроміжні продукти розмелузольність готової продукціїrelative humidity of airintermediate products of a grindingashes finished goodsкафедра технології зберігання і переробки зернаВплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукціїArticle