Особливості піноутворення та емульгування у сумішах морозива з підвищеним вмістом води - Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Мартич, Віталій Володимирович (My University, 2013)
Морозиво є полідисперсною системою, тому цей продукт належить до обєктів колоїдної хімії. Ice cream is a polydisperse system, so this product is one of the objects Colloid Chemistry.
Keywords: морозиво; ice cream; поверхневий натяг; surface tension; кафедра технології молока і молочних продуктів