Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМацько, Любов МихайлівнаМартич, Віталій Володимирович2013-05-282013-05-282013Поліщук, Г. Є. Визначення поверхневого натягу сумішей для виробництва морозива / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, В. В. Мартич // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей. Програма та матер. другої міжнар. наук.- техн. конф., 20 – 21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 110https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7987Морозиво є полідисперсною системою, тому цей продукт належить до обєктів колоїдної хімії. Ice cream is a polydisperse system, so this product is one of the objects Colloid Chemistry.uk-UKморозивоice creamповерхневий натягsurface tensionкафедра технології молока і молочних продуктівОсобливості піноутворення та емульгування у сумішах морозива з підвищеним вмістом водиOther