Синдром Сталіна: український варіант - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2005)
З плином часу Винниченкові образи наповнюються новими смислами (або вони від початку множинні за смислом),повертаються різними сторонами до кожного покоління читачів. І в цьому розумінні критика,інтерпретація, "слово про слово" (Р Варт) є незамінними.
Keywords: синдром; кафедра гуманітарних дисциплін; syndrome; український варіант; ukrainian version