Дослідження та проектування підсистеми управління молочним балансом компанії Danone - Чорнобай, Катерина Юріївна; Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2020)
В роботі розроблено елементи інформаційної системи для підтримки молочного балансу на підприємстві з виготовлення молочної продукції, зокрема реалізовані наступні функції: планування виготовлення продукції, постачання сировини та відвантаження готової продукції.
Keywords: мета-евристичні алгоритми; задачі планування; алгоритм бджолиної колонії; алгоритм летючої миші; класичний алгоритм кажанів; meta-heuristic algorithms; planning tasks; bee colony algorithm; classic bat algorithm; bat algorithm; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки