Спосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів (Деклараційний патент на винахід № 60744) - Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Маринченко, Віктор Опанасович; Марцін, Ігор Іванович; Мельник, Юрій Володимирович; Пістелькорс, Вікторія Олександрівна (My University, 2003)
Спосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів, що передбачає адсорбцію домішок сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовується гідрослюда, яка попередньо піддається вакуумуванню. Method of treatment of industrial water-alcohol solution that involves adsorption of impurities sorbent, wherein that as sorbent used hydromica that previously exposed vacuuming.
Keywords: водно-спиртові розчини; гідрослюда; вакуумування; water-alcohol solution; hydromica; vacuuming; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів