Павловська, Вікторія Геннадіївна2021-09-162021-09-162021Павловська, В. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного ТМ «Волошкове поле» на ПрАТ «Юрія» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Вікторія Геннадіївна Павловська ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 210 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35246otherсистема безпечностіДСТУ ISO 22000:2019НАССРсир кисломолочнийтехнологіяі виробництвафасування сиру кисломолочного в середовищі МОРкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного ТМ «Волошкове поле» на ПрАТ «Юрія» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019Other