Дослідження процесу прийняття рішення про покупку товарів ПрАТ «Росинка» - Кудря, Оксана Олександрівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2015)
Розглядаються етапи процесу прийняття рішення про покупку товарів підприємства. Підкреслюється значення останнього етапу − реакції споживача на покупку. We consider the process steps in the decision to purchase goods company. Emphasizes the importance of the last phase − the reaction of consumers to purchase.
Keywords: кафедра маркетингу; потреба; інформація; купівля; need; information; purchase