Гриценко, Надія Георгіївна2018-01-222018-01-222017Гриценко, Н. Г. Аналіз методу енергозбереження в брагоректифікації / Н. Г. Гриценко // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали IV міжнародної науково-технічної Internet- конференції, 22 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26577Підвищення ефективності виробництва та економія всіх видів ресурсів – це одна з першочергових задач з розвитку харчової промисловості. Increasing the efficiency of production and saving all kinds of resources is one of the top priorities for the development of the food industry.uk-UKенергозбереженнябрагоректифікаціяenergy savingbragorectificationкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАналіз методу енергозбереження в брагоректифікаціїThesis