Аналіз методу енергозбереження в брагоректифікації - Гриценко, Надія Георгіївна (My University, 2017)
Підвищення ефективності виробництва та економія всіх видів ресурсів – це одна з першочергових задач з розвитку харчової промисловості. Increasing the efficiency of production and saving all kinds of resources is one of the top priorities for the development of the food industry.
Keywords: енергозбереження; брагоректифікація; energy saving; bragorectification; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка