Олійнічук, Сергій ТимофійовичШматкова, Галина КарпівнаБутнік-Сіверський, Олександр БорисовичМаринченко, Лоліта Вікторівна2012-11-082012-11-082006Олійничук, С. Інноваційні пріоритети галузі / С. Олійничук, Г. Шматкова, Л. Маринченко, О. Бутнік-Сіверський // Харчова та переробна промисловість. - 2006. – № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3567Запропоновано концептуальні засади подальшого розвитку харчової промисловості. Конкурентна спроможність промислової продукції передових країн світу базується на застосуванні сучасних наукоємких технологій» досконалій структурі й організації виробництва та раціональному його розміщенні.otherпродуктові інноваціїproduct innovationнаціональна інноваційна системаконцепція інноваційного розвитку харчової промисловостіінноваційна система харчової промисловостіінноваційна продукціяprocess innovationinnovative productsnational innovation systemconcept of innovation in food processingfood industry innovation systemпроцесові інноваціїІнноваційні пріоритети галузіArticle