Використання хмарних сервісів у системах управління проектами - Гладка, Мирослава Вікторівна; Левун, Андрій Віталійович (My University, 2015)
Хмарні сервіси в управлінні проектами забезпечують не лише постійний доступ до даних, але й є ефективним інструментом для оперативного обміну інформацією між учасниками проекту. Cloud services in project management providing not only constant access to data, but also an effective tool for the rapid exchange of information between stakeholders.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; управління проектами; хмарні технології; хмарні сервіси; project management; cloud; cloud services