Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Савченко, Анатолій Дмитрович; Приходчук, А. В. (My University, 2005)
Наведені результати досліджень гідратаційної здатності сировини, що багата на харчові волокна. Встановлено їх вплив на зміну органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних властивостей помадних і кремово-збивних цукерок. These are results of hidratation ability of raw materials rich in dietary fiber. It was established their influence to change the organoleptic, physical, chemical, structural and mechanical properties of fondant and whipped cream-candy.
Keywords: харчові волокна; кондитерські вироби; функціональні продукти; гідратаційна здатність; dietary fiber; confectionery; functional products; hidratation ability; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів