Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаДорохович, Вікторія ВіталіївнаСавченко, Анатолій ДмитровичПриходчук, А. В.2014-04-072014-04-072005Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, В. В. Дорохович, А. Д. Савченко, А. В. Приходчук // Нетрадиционное растениеводство. Экология. Экология и здоровье : материалы ХIV международного симпозиума, 2005. − Симферополь: 2005. – С. 709-710.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13724Наведені результати досліджень гідратаційної здатності сировини, що багата на харчові волокна. Встановлено їх вплив на зміну органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних властивостей помадних і кремово-збивних цукерок. These are results of hidratation ability of raw materials rich in dietary fiber. It was established their influence to change the organoleptic, physical, chemical, structural and mechanical properties of fondant and whipped cream-candy.uk-UKхарчові волокнакондитерські виробифункціональні продуктигідратаційна здатністьdietary fiberconfectioneryfunctional productshidratation abilityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівФункціональні продукти збагачені рослинними волокнамиOther