Штангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса СтепанівнаНичик, Оксана ВасилівнаНосенко, Володимир Єрофійович2012-11-092012-11-092005Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, В. Є. Носенко // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3588Запропоновано підвищити якість цукру, очистивши клеровку жовтого цукру коагулянтом «Полвак». Розроблено технології нових видів продукції – інвертних сиропів з очищеної клеровки жовтого цукру. Наведено способи інтенсифікації процесів кислотного і ферментативного гідролізу цукрози.An increase quality sugar, yellow sugar cleanse klerovku coagulant "POLVAK." The technology of new products - syrup of purified klerovky yellow sugar. Are ways intensification of acid and enzymatic hydrolysis of sucrose.otherінвертний сиропклеровкажовтий цукоркоагулянтякістьасортимент продукціїrange of productssyrupbrown sugarcoagulantqualityкафедра фізикикафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології цукру і підготовки водиПроблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводівArticle