Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів - Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Ничик, Оксана Василівна; Носенко, Володимир Єрофійович (My University, 2005)
Запропоновано підвищити якість цукру, очистивши клеровку жовтого цукру коагулянтом «Полвак». Розроблено технології нових видів продукції – інвертних сиропів з очищеної клеровки жовтого цукру. Наведено способи інтенсифікації процесів кислотного і ферментативного гідролізу цукрози.

An increase quality sugar, yellow sugar cleanse klerovku coagulant "POLVAK." The technology of new products - syrup of purified klerovky yellow sugar. Are ways intensification of acid and enzymatic hydrolysis of sucrose.
Keywords: інвертний сироп; клеровка; жовтий цукор; коагулянт; якість; асортимент продукції; range of products; syrup; brown sugar; coagulant; quality; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології цукру і підготовки води