Штангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса СтепанівнаНичик, Оксана ВасилівнаНосенко, Володимир Єрофійович2012-11-092012-11-092005Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, В. Є. Носенко // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3588Запропоновано підвищити якість цукру, очистивши клеровку жовтого цукру коагулянтом «Полвак». Розроблено технології нових видів продукції – інвертних сиропів з очищеної клеровки жовтого цукру. Наведено способи інтенсифікації процесів кислотного і ферментативного гідролізу цукрози.An increase quality sugar, yellow sugar cleanse klerovku coagulant "POLVAK." The technology of new products - syrup of purified klerovky yellow sugar. Are ways intensification of acid and enzymatic hydrolysis of sucrose.otherінвертний сиропклеровкажовтий цукоркоагулянтякістьасортимент продукціїrange of productssyrupbrown sugarcoagulantqualityкафедра фізики та професійної безпекикафедра екології та екоменеджментукафедра технології цукру і підготовки водиПроблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводівArticle