Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини - Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2015)
Розроблені ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваних в роботі об'єктів, що беруть участь в процесі виробництва фаршу із м’яса курятини. Визначені значення коефіцієнтів ваговитості одиничних показників якості. Розроблена методика визначення комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини, яка дозволила встановити найкращі умови процесу за найбільш високими її значеннями в поставленому і реалізованому екстремальному експерименті, а також отримати регресійну залежність комплексного показника якості фаршу від умов проведення процесу подрібнення, що придатний для прогнозування якості кінцевого продукту та управлінням даним процесом подрібнення.
Keywords: реологічні показники; функція регресії; параметр оптимізації; rheological parameters; function regression; parameter optimization; кафедра туристичного та готельного бізнесу