Рябоконь, Наталія ВалеріївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2015-02-092015-02-092014Рябоконь, Н. В. Обґрунтування вибору плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром і наповнювачами / Н.В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак // Продовольчі ресурси : проблеми і перспективи : Збірник наукових праць за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Секція 1. «Сучасні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Безпечність та якість харчових продуктів», 11 листопада 2014 р., «Інститут продовольчих ресурсів» НААН України, м. Київ . – К.: Нац. наук. центр «Інститут аграрної економіки», 2014. – С. 181-184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19382Обґрунтовано підбір плодово-ягідних сиропів для застосування у технології згущених молочних консервів за основними критеріями: доступність сировини, хімічний склад, фізико-хімічні характеристики. Grounded selection of fruit syrups for use of technology condensed canned milk for main criteria: availability of raw materials, chemical composition, physical and chemical characteristics.uk-UKзгущені молочні консервиcanned condensed milkплодово-ягідні сиропиfruit - barry syrupsтехнологіяtechnologyкафедра технології молока і молочних продуктівОбґрунтування вибору плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром і наповнювачамиThesis