Особливості організації дистанційного курсу з контролю якості та безпечності харчових продуктів - Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2020)
Дистанційне навчання займає певну нішу в освітньому просторі, проте представлені на платформах курси охоплюють лише частину галузей наук та спеціальностей. На світових платформах дистанційного навчання в малій кількості представлено курси для студентів та фахівців технічних спеціальностей в галузі харчової промисловості, що обумовлено багатьма чинниками. Перспективним є напрям створення курсу з контролю якості та безпечності харчових продуктів, який включатиме різні форми представлення матеріалів та контрольних заходів.Distance learning occupies a certain niche in the educational space, however, the courses presented on the platforms cover only a part of the branches of science and specialties. A small number of courses for students and specialists in technical specialties in the field of the food industry are presented on the world's distance learning platforms, which is due to many factors. A promising direction is the creation of a course on quality control and food safety, which includes various forms of presentation of materials and control activities.
Keywords: освіта; якість освіти; дистанційні курси; контроль якості продуктів; дистанційне навчання; education; quality of education; distance learning courses; product quality control; distance learning; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів