Використання сучасних інформаційних засобів для фінансового аналізу підприємства - Теслович, І. (My University, 2014)
Результатом роботи є розробка системи фінансового аналізу підприємства на основі офіційної звітності з використання сучасних підходів, що дає можливість проведенння експрес-аналізу фінансового стану підприємства. The work is to develop a system of financial analysis on the basis of official reports on the use of modern approaches provedennnya enables rapid analysis of financial condition.
Keywords: фінансовий аналіз підприємства; економічна діяльність; інформаційні засоби; financial analysis; economic activity; information tools