Політичні ризики у зовнішньоекономічній діяльності - Гоменюк, Ольга Олександрівна (My University, 2013)
У зовнішньоекономічній діяльності завжди присутні обставини, які можуть порушити здійснення будь-якої операції. In foreign trade there are always circumstances that may disrupt the exercise of any transaction.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; політичні ризики; зовнішньоекономічна діяльність; ризики; политические риски; political risks; foreign economic activity; risks