Дослідження механічних приводів машин з системами енергетичної рекуперації - Зіма, Олександр; Бут, Сергій Анатолійович; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2014)
Енергетичним питанням під час функціонування технологічних машин завжди приділялося багато уваги. Зниження енергоспоживання у виробничих системах можливе з техно-логічної і механічної точок зору, оскільки удосконалюються як самі технологічні процеси, так і обладнання для їх здійснення. Energy issues in the functioning of technological machines always received much attention. Reducing energy use in production systems is possible with techno-logical and mechanical point of view, because as most improved processes and equipment for their implementation.
Keywords: енергетична рекуперація; механічні приводи; енергозбереження; energy recovery; energy saving; mechanical drives; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки