Геращенко, Анастасія Сергіївна2023-05-102023-05-102023Геращенко, А. С. Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Геращенко Анастасія Сергіївна ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 81 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40637otherвпровадженнятехнологіяптицясировинаптахокомбінатпереробкаimplementationtechnologypoultryraw materialspoultry processing plantprocessingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПроект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла ЦеркваOther