Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства - Михайличенко, Альбіна Володимирівна; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2019)
Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства. Vegetable milk without sugar as an alternative to lactose-free food for restaurants.
Keywords: муси; мигдалеве молоко; mousses; кокосове молоко; almond milk; coconut milk; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції