Михайличенко, Альбіна ВолодимирівнаФурманова, Юлія Петрівна2021-03-102021-03-102019Михайличенко, А. В. Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства / А. В. Михайличенко, Ю. П. Фурманова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 3-5 жовтня 2019 р. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – С. 151–153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32853Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства. Vegetable milk without sugar as an alternative to lactose-free food for restaurants.otherмусимигдалеве молокоmousses,кокосове молокоalmond milkcoconut milkкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМуси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарстваThesis