Удосконалення обліку, аналізу і аудиту в умовах глобалізації світової економіки - Чернелевський, Леонід Миколайович; Ткаченко, Надія Марківна; Беренда, Надія Іванівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Чернелевська, Олена Леонідівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Михайленко, Ольга Валеріївна; Момот, Людмила Володимирівна; Темчишина, Юлія Леонідівна; Осадча, Ганна Григорівна; Небильцова, Валентина Михайлівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; et al. (My University, 2013)
Запропоновані матеріали монографії дають можливість визначити спрямованість подальшого стратегічного розвитку підприємств АПК та харчової промисловості на підставі формування життєвих принципів суб’єктів господарювання в умовах входження в ринок і європейську спільноту. Викладені наукові положення, висновки і рекомендації мають достатньо високий ступінь обґрунтованості, оскільки ґрунтуються на опрацюванні значного масиву наукових розробок вітчизняних та зарубіжних дослідників з питань обліку, аналізу і аудиту, а також на використанні широкого спектру загальнонаукових та спеціальних методів наукового пізнання. Suggested materials monographs give further direction to determine the strategic development of agricultural enterprises and the food industry on the basis of the formation of life principles undertakings in entering the market and the European Community. Stated scientific statements, conclusions, and recommendations are sufficiently high degree of validity, as based on the processing of large amount of scientific research of domestic and foreign researchers of accounting, analysis and audit, and to use a wide range of general and special methods of scientific knowledge.
Keywords: харчова промисловість; бухгалтерський облік; глобалізація економіки; управлінський облік; конкурентоспроможність; competitiveness; globalization of the economy; management accounting; кафедра обліку і аудиту