Грабовська, Олена ВячеславівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаШтангеєва, Надія ІванівнаМірошник, Володимир Олександрович2012-10-012012-10-012004Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, В. О. Мірошник // Цукор України. - 2004. - № 6. - С. 31-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3081Визначено оптимальні технологічні умови ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю, як першого етапу гідролізу у виробництві цукристих сиропів.The optimum technological conditions of enzymatic thinning of corn and potato starch as the first stage of hydrolysis in the production of sugar syrups.otherкрохмальамілолітичні ферментирозріджуванняоптимальні умовиматематична модельstarchamylolytic enzymesliquefactionoptimal conditionsmathematical modelкафедра технології цукру і підготовки водиОптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалюArticle