Дослідження кінетики процеса екстрагування з листової чайної сировини в апаратах періодичної дії із різними вібраційними системами перемішування - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович (My University, 2007)
Наведено результати дослідження масообмінних характеристик віброекстракторів періодичної дії для системи тверде тіло – рідина, що використовують новий принцип створення в робочому об’ємі апарата потужних вібротурбулізуючих потоків за допомогою віброперемішувальних пристроїв спеціальної конструкції. Порівняння віброефекту при екстрагуванні з іншими способами подано з використанням просторово-часових співвідношень. The research results of mass transfer characteristics vibroekstraktoriv batch system for solid - liquid, using a new principle in the creation of the working volume of the device powerful vibroturbulizuyuchyh flows through vibroperemishuvalnyh devices special design. Comparison vibroefektu by extraction with other methods presented using a spatial-temporal correlations.
Keywords: екстрагування; віброекстрактор; vibroextractor; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв