Haschuk, OlexandraMoskaluyk, OksanaSlobodyanyuk, Vladyslav2023-06-162023-06-162023Haschuk, O. The use of dairy products in the development of recipes for chopped semifinished products / O. Haschuk, O. Moskalyuk, V. Slobodyanyuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 285.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40833Основою у виробництві посічених напівфабрикатів є створення м’ясного фаршу, що являє собою полідисперсну фізико-хімічно, біохімічно та термодинамічно нестабільну систему. В його склад входить м'ясо та інші компоненти, які мають функціональні властивості і високу біологічну цінність. У науковій роботі досліджені зміни органолептичних та фізико – хімічні показників посічених напівфабрикатів з використання молочних білків. The basis of the production of chopped semi-finished products is the creation of minced meat, which is a polydisperse physico-chemical, biochemical and thermodynamically unstable system. Its composition includes meat and other components that have functional properties and high biological value. Changes in organoleptic and physico-chemical indicators of chopped semi-finished products using milk proteins were studied in the scientific work.enмолочні білкові концентратипосічені напівфабрикатиmilk protein concentrateschopped semi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівThe use of dairy products in the development of recipes for chopped semifinished productsThesis