Удосконалення системи відведення осаду в сепараторі - Білак, Іван; Чепелюк, Олександр Миколайович; Терещенко, Олександр Андрійович (My University, 2014)
Як показали результати моделювання (розподіл швидкостей і концентрацій осаду в окремих перерізах), запропоноване рішення є доцільним та підвищить ефективність процесу видалення осаду з сепаратора. As the results of simulation (velocity distribution and sediment concentrations in some sections), the proposed solution is feasible and increase the efficiency of removal of sediment from the separator.
Keywords: системи відведення осаду; сепаратори; моделювання; sediment removal system; separators; modeling; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв