Можливості використання swot-аналізу для розроблення стратегії підприємства - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2007)
Розглянуто теоретичні підходи до аналізу сильних і слабких сторін підприємства, загроз та можливостей для визначення свого становища на ринку, їх кількісна оцінка. Запропоновано рекомендації щодо практичного використання результатів SWOT- аналізу для формування стратегії підприємства. Theoretical approaches are considered to the analysis of strong and weak sides of enterprise, threats and opportunities for determination of the position at the market, their quantitative estimation. Recommendations are offered in relation to the practical use of results of SWOT-analysis for forming of strategy of enterprise.
Keywords: сильні і слабкі сторони підприємства; можливості і загрози; SWOT-аналіз; матриця загроз; матриця можливостей; матриця SWOT; експертні технології; стратегія підприємства; strong and weak sides of enterprise; opportunities and threats; SWOT-analysis; matrix of threats; matrix of possibilities; matrix SWOT; expert technologies; strategy of enterprise; кафедра маркетингу