Інноваційні напрями професійної підготовки фахівців з туризму - Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2014)
Мета інноваційних освітніх програм вузів – покращити зв'язок майбутнього робочого місця з компетенціями випускника та забезпечити множинну траєкторію отримання професійної кваліфікації. The purpose of the innovative programs of universities - to improve communication of the future workplace competencies of graduates and provide multiple pathways training.
Keywords: інновації (туризм); підготовка фахівців; винний туризм; wine tourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу