Дослідження процесу метанового збродження стічних вод заводу з виробництва лимонної кислоти - Снігаренко, М. І.; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Левітіна, Наталія Володимирівна (My University, 2005)
Охарактеризовано джерела утворення та основні показники стічних вод підприємства. Рекомендоване використання метанового зброджування, що дає змогу досягти ефективності очищення 90 %.

We characterize the sources of formation and highlights sewage company. Recommended use methane fermentation, allowing to achieve cleaning efficiency 90%.
Keywords: стічні води; wastewater; завод лимонної кислоти; метантенк; plant citric acid; digesters; кафедра екології та екоменеджменту