Шрам, ЛюдмилаМудрак, Тетяна ОмелянівнаШиян, Петро ЛеонідовичКуц, Анатолій Михайлович2016-06-062016-06-062008Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництві / Л. Д. Шрам, Т. О. Мудрак, П. Л. Шиян, А. М. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 185.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23502Одним із способів підвищення рентабельності спиртового виробництва є використання високо – концентрованого сусла та подальше його зброджування осмофільними дріжджами. Відомо, що з підвищенням концентрації сусла зростає вплив азотного живлення на процес розмноження дріжджових клітин та ступінь зброджування. One way to improve the profitability of alcohol production is the use of high - concentrated wort and its further digestion osmophilic yeast. It is known that with an increase in the concentration of the wort increases the effect of nitrogen nutrition on the yeast cell multiplication process and the degree of fermentation.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваазотсуслодріжджіnitrogenmashyeastДослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництвіThesis