Сімахіна, Галина ОлександрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2013-12-092013-12-092013Сімахіна, Г. О. Здоров'я нації - вінець діяльності науковців Національного університету харчових технологій / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Природничі та медичні науки: актуальні проблеми і перспективи розвитку : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14 листопада 2013 р. – К. : Центр Науково-Практичних Студій, 2013. – C. 46-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11872Найважливішим досягненням Національного університету харчових технологій за всі роки його існування є колектив університету, який в будь-яких економічних умовах виконує свою роботу - готувати професійні та наукові кадри для харчової промисловості. Основою наукової діяльності в сучасних умовах є формування, розвиток і створення в Україні індустрії здорового харчування. Яскравим прикладом втілення одного із завдань цієї важливої проблеми є розроблення технології отримання біофлавоноїдів з лікарських рослин.uk-UKНаціональний університет харчових технологійісторія НУХТкафедра технології оздоровчих продуктівбіоантиоксидантиНациональный университет пищевых технологийистория НУПТбиоантиоксидантыNational University of Food Technologieshistory of NUFTbioantioxidantsкафедра технології оздоровчих продуктівЗдоров'я нації - вінець діяльності науковців Національного університету харчових технологійArticle