Дорохович, Антонелла МиколаївнаБадрук, Вадим Володимирович2016-05-102016-05-102013Патент 83982 UA, МПК А23G 3/00 (2013.01) Маршмелоу на основі еритритолу / Дорохович А. М., Бадрук В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201303605 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23108Маршмелоу містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію. Як структуроутворювач використано еритритол. Marshmellou structure-containing, easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye essence. As used structure-erythritol.uk-UKмаршмелоуеритритолцукровий діабетцукрозамінникикалорійністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmarshmellouerythritoldiabetessweetenerscalorieМаршмелоу на основі еритритолу (Патент на корисну модель № 83982)Other