Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тіста - Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2017)
збагачення корисними нутрієнтами листкових виробів, зменшення вмісту жиру для профілактики різних захворювань та зміцнення здоров’я населення еnrichment of nutrients leaf products, reduction of fat for the prevention of various diseases and promoting health
Keywords: листкове тісто; puff pastry; харчові продукти; food; кафедра готельно-ресторанної справи