Дочинець, Інга ВікторівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2017-07-102017-07-102017Дочинець, І. В. Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тіста / І. В. Дочинець, О. В. Арпуль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнсько науково-практична конференція,22–23 березня. –Київ : НУХТ, 2017. – С. 100-101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25725збагачення корисними нутрієнтами листкових виробів, зменшення вмісту жиру для профілактики різних захворювань та зміцнення здоров’я населення еnrichment of nutrients leaf products, reduction of fat for the prevention of various diseases and promoting healthuk-UKлисткове тістоpuff pastryхарчові продуктиfoodкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тістаOther