Якість продукції як стратегія зростання - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Висвітлені проблеми підвищення якості продукції в умовах глобалізації. The problems of improving product quality in the context of globalization.
Keywords: система управління якістю; HACCP; quality management system; кафедра економіки праці та менеджменту