Богомол, Анна ВіталіївнаКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122018Богомол, А. Використання деревинних відходів у винноконьячному виробництві. / А. В. Богомол, О. В. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. та молод. учен., 16 травн. 2018 р. - К. : ККІБП, 2018. - С. 16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27986Оцінена перспективність використання піролізованої тріски, що дозволяє отримати продукти переробки піролізованих деревних відходів із дуба, які адаптовані до технології виробництва вин, коньячних та кальвадосних спиртів. Appraised perspective of the use wood chips after pyrolysis, that allows to get foods of processing of wood wastes from oak after pyrolysis, what productions of wines, cognac and calvados alcohols adapted to technology.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїдеревинавідходипіролізвиноробствоwoodwastespyrolysisvine makingВикористання деревинних відходів у винно-коньячному виробництвіThesis