Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництві - Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2018)
Оцінена перспективність використання піролізованої тріски, що дозволяє отримати продукти переробки піролізованих деревних відходів із дуба, які адаптовані до технології виробництва вин, коньячних та кальвадосних спиртів.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; деревина; піролізована тріска дуба; pyrolysis