Білоус, Надія ВасилівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаГрек, Олена Вікторівна2013-04-012013-04-011998Білоус, Н. Молочно-білковий продукт / Н. Білоус, Т. Скорченко, О. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7149Застосування в рецептурах спеціальних швидкодозріваючих сирів та молочно-білкових продуктів дає змогу вивільнити певну кількість твердих сирів та здешевити плавлені сири. Особливість розробки в тому, що одержано продукт з властивостями твердого сиру на основі процесу термокислотноі коагуляції, без застосування сичужного ферменту. The special cheeses and milk protein products usage in recipes lets you unleash a certain amount of cheese and cheapen the processed cheese. The unique nature of this development lets us get the product based on cheese properties through a process of thermal acid coagulation, without rennet.плавлені сириprocessed cheeseмолочно-білковий продуктthermal acid coagulationтермокислотна коагуляціяthermal acid coagulationбіологічна цінністьbiological valueкафедра технології молока і молочних продуктівМолочно-білковий продуктArticle