Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавок - Ярошенко, І.; Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2017)
З метою розробки ідеальної методики та апаратурного оснащення для процесу екстрагування виноградних вичавок було досліджено влив різноманітних фізичних факторів на внутрішній та зовнішній масообмін та механізм вилучення водорозчинних сухих речовин. In order to develop an ideal technique and equipment for the extraction of grape excrements, an influx of various physical factors on the internal and external mass transfer and the mechanism of extracting water-soluble dry substances was investigated.
Keywords: виноградні вичавки; екстрагування; масообмін; mass transfer; extraction; grape pomace; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства