Ярошенко, І.Бабич, Ірина МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2018-03-122018-03-122017Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавок / І. Ярошенко, І. М. Бабич, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : VІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. – НУБіП, 2017. – С. 357.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26750З метою розробки ідеальної методики та апаратурного оснащення для процесу екстрагування виноградних вичавок було досліджено влив різноманітних фізичних факторів на внутрішній та зовнішній масообмін та механізм вилучення водорозчинних сухих речовин. In order to develop an ideal technique and equipment for the extraction of grape excrements, an influx of various physical factors on the internal and external mass transfer and the mechanism of extracting water-soluble dry substances was investigated.uk-UKсировинавичавкидифузійні властивостівакуумапаратураraw materialsexhaust pipesdiffusion propertiesequipmentvacuumкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроцес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавокOther