Іонні асоціати молібдофосфатної гетерополікислоти з іммобілізованими на катіонообміннику КУ-2-8 основними барвниками в аналізі харчових об’єктів - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Ганчук, Вікторія Дмитрівна (My University, 2013)
Досліджена взаємодія молібдофосфатної гетерополікислоти з отриманими твердофазними реагентами. Визначені: оптимальні умови реакцій, кількісні характеристики складу і стійкості поверхневих комплексів; показники ефективності іонообмінників з іммобілізованими барвниками. Розроблений ряд нових твердофазно-спектрофотометричних методик визначення металів у харчових об´єктах.
Keywords: фосфор; кафедра харчової хімії