Фролова, Наталія Альбертівна2024-07-112024-07-112024Фролова, Н. А. Удосконалення технології м’якого сиру із комбінованим складом сировини із додаванням харчових волокон та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 86 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Фролова Наталія Альбертівна ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2024. – 148 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44012ukкафедра технології молока і молочних продуктівм’який сиркомбінований склад сировинимолочно-рослиний продуктклітковина яблучнахарчові волокнатехнологіявихід продуктуУдосконалення технології м’якого сиру із комбінованим складом сировини із додаванням харчових волокон та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 86 т за змінуOther