Якість продукції на підприємстві: стадії життєвого циклу та їх характеристика - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2018)
Проблематика з питань в сфері управління якістю продукції існує на всіх етапах розвитку економіки та підприємництва. Досить тривалий час науковці удосконалювали та удосконалюють досвід у області управління якістю продукції, тому що це – важливе завдання для підприємниця-виробника, від вирішення якого залежить ефективність показників його діяльності й рівень конкурентоспроможності в цілому . Реклама на товар та інші маркетингові заходи, які надають конкурентні переваги продукції, формують попит й просування її на ринок, від чого залежить конкурентоспроможність підприємства. The problems of nutrition in the sphere of management of products and services in all stages of the development of economy and piadpriemnitsva. To provide a trivalent hour of science and duly qualified for the use of information in the field of management of productions, for those who are zepaliznev zavdannya for pidpriemnitsya-vibrokhnika, vіd virishennya yakogo zalezhit efektivnist yazykostyiv yogo dіyalnіy rіven competitorprostozhnostnosti v tsilomu. Advertising on the goods that інші marketingovy come in, yakі nadayut competitivnyi perevagi produktsii, formyut popit proshunnya її on the rink, wherewith lie the competitor of the property.
Keywords: підприємство; фактор; якість; nterprise; factor; quality; кафедра економіки і права