Модель брагоректифікаційної установки як об’єкта керування - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2004)
Наведена ієрархічна математична модель процесів брагоректифікації, яка побудована з використанням системного підходу та принципів самоорганізації. The hierarchical mathematical model of processes of home-brewed beer rectification is resulted, which is built with the use of approach of the systems and principles of self organization .
Keywords: система управління; брагоректифікаційна установка; математична модель; control system; home-brewed beer rectification setting; mathematical model; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка