Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-12-162015-12-162012Кулініч, В. І. Рисове борошно - сировина для безглютенових виробів / В. І. Кулініч, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 225–227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22002Рисове борошно, як альтернативна сировина для заміни пшеничного при розробці нових виробів для хворих на целіакію, є цілком придатним. Варто зазначити, що через незначний вміст білка до складу таких виробів доцільним буде внесення білковмісної сировини. Rice flour as alternative raw materials to replace wheat in the development of new products for patients with celiac disease, is entirely appropriate. It should be noted that within a short protein content of the following products will be making appropriate bilkovmisnoyi materials.кафедра готельно-ресторанної справибезглютенові виробиальтернативна сировинарисове борошноgluten-free productsalternative materialsrice flourРисове борошно - сировина для безглютенових виробівOther