Тимченко, Олександр Іванович2013-06-172013-06-172001Тимченко, О. І. Формування підприємницького середовища в харчовій промисловості / О. І. Тимченко // Матеріали сьомої міжнародної науково-технічної конференції. - К.: УДУХТ, 2001. - С. 130-131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8340Розглянуто процес формування підприємницького середовища в харчовій промисловості, зокрема в пиво безалкогольній галузі, проаналізовано розподіл промислових підприємств за формами власності та визначено, що за останні роки в Україні закладено основу формування та розвитку інститутів підтримки підприємництва. The process of forming the business environment in the food industry, particularly in the field of non-alcoholic beer, analyzed the distribution industry by ownership and determined that in recent years in Ukraine laid the foundation formation and development of institutions supporting entrepreneurship.otherформуванняпідприємницьке середовищехарчова промисловістьformationbusiness environmentfood industryкафедра економіки і праваФормування підприємницького середовища в харчовій промисловостіThesis