Щербина, Дар’я Вікторівна2022-05-112022-05-112022Щербина, Д. В. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних режимів охмелення сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Вікторівна Щербина ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2022. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37435кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивосуслосолодхмільячміньзатиранняфільтруваннядробинакип’ятіння суслаПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних режимів охмелення суслаOther